Valborg

Till att börja med vill jag att vi alla ställer oss frågan “hur vill vi förknippas med valborg?” då Trädgårdsföreningen igår såg förjävlig ut. Det var många många fler än oss i nationerna, och även om vi å ena sidan kanske inte borde ta ansvar för dem så finns de anledning att göra det. Sedan kan jag tyvärr tillägga att vi inte var särdeles mycket bättre själva.

Västgöta Nation och Wermlands Nation hade sina fanor där. Det betyder att alla som gick förbi såg en massa studenter (även om inte alla var det) och oss 2 nationer, när folk idag frågar sig vilka som svinat ner parken kommer svaret vara “en massa studenter och 2 nationer” för det var det folk såg. Kanske att vi inför nästa år borde arrangera en städpatrul gemensamt mellan nationerna, för jag tror inte det är en bra idé att ge andra den bilden av oss.

För övrigt kan jag meddela att det är Magnus Nilsson som är årets kubbmästare.