Capsning, Nolle-P och annat bra att veta!

Hallå! Jag hoppas ni har haft en trevlig sommar. Ättestupan har i gammal sedvanlig rutin haft okynnesöppning varje torsdag under lovet. Det har även planerats och knåpats lite och flera aktiviteter är spikade.

Vi fick för inte så länge sedan nys om att det finns en massa tyskar som inte testat den ädla aktiviteten capsning, och kommer därför ikväll utöva denna aktivitet vid Ättestupan. För de som inte testat så rekomenderas det varmt, och för de som känner att de behöver lite uppvärmning inför nolle-p så är det minst lika rekomenderat.

På lördag vid 10:00 så är det dags att måla om vårat märke i märkesbacken, kom och hjälp till att försköna det kanske vackraste märket i hela märkesbacken! På måndag så finns det hög risk att det blir grillning vid ättestupan, framför allt för nya studenter. Kom och träffa oss, och ta chansen att fråga oss om saker du känner dig osäker över innan terminen börjar! Vi kommer även att under de 2 första veckorna under nolle-p ha öppet på Ättestupan för såväl dig som är uttråkad student, fadder eller nollan.

Recce-gasquen är satt till den 8e oktober, sista anmälningsdag kommer vara den 23e september. Midvinterblotet är även det planerat och satt till den 12e November. Mer information och möjlighet att anmäla sig via hemsidan kommer.