Välkommen till HT2013

Några nya studenter har redan tjuvstartat, men för majoriteten av LiU’s nya studenter så börjar allt med upprop den 19e alternativt den 20e augusti. Vi i Västgöta Nation välkomnar givetvis nollan, och samtliga övriga studenter efter sommaruppehållet.

Hur välkomnar vi då? Förutom att Ättestupan kommer vara öppen hela nolle-perioden måndag till och med lördag (19 till 23) så kommer även en liten välkomstgrillning anordnas på söndag vid de stora fotbollsplanerna i Ryd (även kallat Skåland).

Grillningen kommer starta ca 16:30, om grillen tjurar pga av väder så kan det mycket väl bli så att vi drar oss till Ättestupan istället.

Notera även att datum är uppe för såväl blotet som recce!

Välkommen till en ny termin önskar Västgöta nation!

0 kommentarer

Please insert the result of the arithmetical operation from the following image:

Please insert the result of the arithmetical operation from this image. =