Sommar

Jag har inte skrivit så mycket på sidan under gångna terminen, så jag tänkte jag skulle skriva något nu. Det har varit en bra termin, vi i styrelsen har kört ett annat upplägg denna terminen som inneburit väldigt mycket mindre job för oss. Detta har inte inneburit att det funnits mindre för våra medlemmar att göra, utan jag skulle nog påstå att det arrangerats mer middagar och dylikt på stupan än någonsin under min tid denna terminen, men alla har varit av mindre krävande slag.

Det kommer givetvis vara aktiviteter på Ättestupan under sommaren, och det har även pratats om bad och dylikt. Mitt sista veckomail för terminen kommer skickas ut nästa vecka, och under sommaren kommer information mail-ledes skickas ut sparsamt. Vi är en medlemmarnas nation, och därför så tänkte vi ha en frivillig kommunikationskanal under sommaren i form av en SMS-grupp där alla som vill kan gå med, och där alla som vill kan skriva och fråga saker.

Exempel kan vara att man vaknar en dag och känner att Ättestupan skulle vara trevligt, då kan man fråga på gruppen om någon med nyckel känner samma sak, och lösa problemet. Ett annat exempel kan vara att man känner för att dra till något badställe och vill ha sällskap, då kan man helt enkelt fråga på gruppen om någon vill hänga på. Jag tror ni hänger med på hur det är tänkt att fungera.

För att gå med i gruppen, klicka här och registrera dig.

0 kommentarer

Please insert the result of the arithmetical operation from the following image:

Please insert the result of the arithmetical operation from this image. =

12 ms