Jobba som studiecoach?

Det finns nog flera av oss som är bra på diverse ämnen, som kan tycka att det ibland är kul att lära ut, och som kan behöva lite extra pengar. SmartStudies behöver fler som kan erbjuda sin kunskap till elever på gymnasiet och grundskolan, och har givit oss ett erbjudande!

Vill man jobba för SmartStudies så måste man först komma på intervju, och vårt erbjudande är att få gå före i kön för denna intervju. Vid intervjun får man visa prov på sin pedagogiska förmåga, samt kunskaper inom valt undervisningsområde.

SmartStudies är en av Sveriges största läxhjälpsorganisationer och jobbar inom hela Sverige med fokus på studentstäder som Linköping. Jobba som studiecoach kan (förutom den extra inkomsten) även vara bra att ha på sitt CV. Jag kan, av egen erfarenhet, även säga att det är grymt kul att undervisa personer som vill lära sig, i alla fall om man har minsta intresse av att lära ut!

Vill du läsa mer? Kanske undrar hur undervisningen fungerar? Hur mycket man tjänar? Gå in på deras hemsida!

För att ta del av erbjudandet, ange “Västgöta nation vid LiU” vid ansökan.

1. 301 Moved Permanently
    301 Moved Permanently>>>

TimothyBuh sön, 2 jul 2017

2. Attention Required! | Cloudflare