N0lle-p

Ny termin, nya studenter… självklart börjar allt med en nollning! Nej inte en sån nollning endel fått uppleva på gymnasiet, utan en riktig nollning där alla ska ha kul och förnedring är förbjudet. Nollningen arrangeras av fadderierna genom sektionerna, genom kårerna… ni kommer få lära er massor om detta!

Vi på Västgöta vill även vi välkomna er nya studenter och hoppas på att ni besöker oss. I Linköping är nationer separata små föreningar (skrivande stund är vi 3, varav en ska läggas ner) som är lite av ett alternativ till allt det där andra. Vi umgås över sektionsgränserna och arrangerar mindre tillställningar i respektive nations anda.

Vad händer då under nolle-p? Medlemslokalen kommer vara öppen varje dag, och telefon-nummer och dylikt till ansvariga kommer komma upp här när det är bestämt. Ättestupan (vår medlemslokal) kommer vara öppen från 19 om inte annat sägs.

Vi kommer även att arrangera en grillning för nya studenter, så ni (eller ja de flesta av er) kan träffas lite innan allt börjar. Det som är sagt är grillning vid skåland i Ryd från 17, och Västgöta bjuder på korven. Ska finnas karta i FB-eventet.

Vi kommer försöka närvara på alla lunchtävlingar, och ni kan komma fram till oss och prata då om ni inte vågar er till medlemslokalen Ättestupan. Kolla gärna denna sidan då och då eftersom vi kommer lägga ut mer information vid behov.

Ansvariga på Ättestupan under nolle-p:

Datum Datum
17/8 24/8 Erik Bråmå
18/8 Pontus Persson 25/8 Oskar Viidas
19/8 Pontus Persson 26/8 Erik Bäcklund
20/8 Alexander Hedman 27/8
21/8 Oskar Viidas 28/8 Oskar Viidas
22/8 Peter Höglund 29/8

Kom ihåg, du behöver inte vara från Västra Götaland för att vara med, och under nolle-p kommer alla faddrar och nollan vara välkomna även utan medlemskap!

Facebook-grupp
Grill-event

0 kommentarer

Please insert the result of the arithmetical operation from the following image:

Please insert the result of the arithmetical operation from this image. =

5 ms